Egedal Anlæg & Ejendomsservice Aps
  Tlf. 70 25 03 04

PROFIL


Firmaet, som blev grundlagt i 1987 af René Kristiansen, kan sammen med et team af både dygtige og faglærte medarbejdere være klar til at servicere dig i alle former for ejendomsserviceopgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på løsning af netop dine specifikke behov. Du finder ingen bedre og mere fleksibel leverandør af ejendomsservice til prisen.

Konceptet er med kunden i fokus - Kvaliteten i top - og altid konkurrencedygtige priser.


KONCEPT


Vi har en lang baggrund fra ejendomsservicebranchen bag os, og er gearet til at klare alle former for ejendomsservice opgaver. Vi arbejder efter et koncept, hvor kunden er i fokus og hvor regelmæssig kontakt og dialog skaber de bedste resultater. Dermed er kundens forventninger altid afstemt, så der ikke opstår kedelige misforståelser.

3 punkter er vigtige for os, for at nå vores målsætning.

 • Ledelsen er kvalitetsbevidste mennesker, med mangeårig erfaring fra branchen.
 • Vi har engagerede medarbejdere, der løbende er i kontakt med ledelsen, så kundens opgave løses på den mest hensigtsmæssige måde.
 • Vi sætter stor pris på din mening, hvilket betyder, at vi løbende holder opfølgende møder hos dem som kunde. Her finder vi sammen ud af hvad der skal gøres bedre, hvad der er blevet tilføjet undervejs, og om kontrakten skal justeres op. Er der fx. en begivenhed der kræver en ekstra indsats fra vores side??
 • Er der noget De er utilfreds med - vi vil hellere høre det fra Dem end fra andre. Feedback er et nøgleord som vi lægger stor vægt på, for at opgaven kan løses tilfredsstillende. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med vore kunder, for kun på den måde kan begge parter forblive tilfredse med samarbejdet.

  RDK Ejendomsservice er et velrenomeret og veletableret firma, der blev grundlagt i 1986. I 2007 tog vi navneforandring til Egedal Anlæg og Ejendomsservice (EAE). Klik her og læs mere om hvem vi er.

  Arbejdet udføres efter aftalt tilbud, eller på timebasis, men altid ud fra en aftalt arbejdsplan, der til enhver tid kan justeres , så den passer til netop denne opgaves behov.

  Hvis ikke du fik svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller for yderligere informaton. Vi ser frem til at få opbygget et solidt samarbejde.